MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

Assalamualaikum wbt and hi everyone ! :)

Rasa cukup teruja bila buka sahaja blog tercinta Mieya ni.. Ada dua tag yang menanti Mieya daripada rakan blogger, iaitu Eka Atikah dan Puan Gojes. Dan yang menariknya dua-dua tag ini membawa kepada satu tujuan yang sama. Terima kasih sudi tag Mieya^^


Malaysia's Next Top Lucky Blogger 2013 yang dianjurkan oleh Mak Dara ini merupakan sebuah Giveaway yang simple, sempoi dan tak sempot bagi rakan blogger untuk sama-sama menyertainya. Di mana hadiah yang menanti para pemenang adalah sebanyak 56 hadiah. Wah, banyaknya kan?

Para Penaja yang baik hati :


So, Mieya nak tag kawan-kawan blogger yang lain untuk sama-sama menyertai GA nie. Mana tahu ada luck kan? Rezeki masing-masing, siapa tahu kan?

Jom lah join. Tarikh tutup penyertaan : 31 Mac 2013


40 comments:

adzairdawati makdara said...

terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

PuanGojes said...

;) Good Luck untuk mia tau ;)

Cik Nur™ said...

semoga berjaya Mieya...

Mohd Hakim said...

Salam singah ..
Good luck.. selamat bersegmen

http://www.mhakimfaiz.my/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Gud luck... :)

Seneorita Baharin said...

Good luck sweetie :)

cci said...

join gak.. gud luck..

nea lopah said...

insyaallah...good luck yer!

Bonda Qalish said...

salam...membalas kunjungan..done follow...

Bonda Qalish said...

salam...membalas kunjungan....done follow u..

Aku Penghibur said...

good luck :)

Cik Fie said...

dari GA yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

umi alya said...

cam menarik jer..

umi alya said...

selamat bersegmen..

cam menarik jer

syahirah said...

thanks sudi singgah blog saya.

http://seindahnostalgiasemalam.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-blogger-by-mak-dara.html

good luck =D

onie said...

ramai gak yg join,nak join gakkkkkkkkkkkkk :D

Diana Azis said...

Salam singgah dan salam kenal..best of luck dear.. :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/malaysias-nest-top-lucky-blogger-by-mak.html

Farah Waheda Wahid said...

salam kenal...singgah sini dari GA yang sama....dan follow sini sekali...all the best ya... ^_^

http://www.furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Hanny Abdullah said...

Salam..kita dr GA yg sama, g'luck ya...

Norliza Nordin said...

Join jugak! all the best! ^^

Singgah dan follow sini! ^^
http://sinarcintaku.blogspot.com/

Norliza Nordin said...

Join jugak! all the best! ^^

Singgah dan follow sini! ^^
http://sinarcintaku.blogspot.com/

Mohd Hakim said...

Selamat bersegmen, good luck

http://www.mhakimfaiz.my/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Si Matatajam said...

Best of luck dear ^_^

Meya Teyo ♥ said...

Hit you back! Good luck dear ^^

Azhafizah Md Nor said...

dah join jugak..Good luck ye (:

aiin baharom said...

salam singgah & follow u dr GA yang sama...jom follow & singgah ke blog ku pula he2
http://noraiiiiiin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

hana pun join gak. harap2 ade tuah la:)

hana hadi said...

gud luck :)

hari ni ramai yang buat entry pasal GA ni.

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck dear..

ayut said...

slmt bersegmen mieya ^^

^^eKaTiKaH^^ said...

sama-sama. goodluck ;)

IntaNBerliaN said...

good luck.. kalau sempat nak join gak nnati :-)

sukagelak said...

jalan-jalan singgah sini.
dari segmen yang sama :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

RamRamCute said...

As salam,

singgah sini dari segmen yang sama...all the best ya!

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

aLamS LegacY said...

salam ziarah dr GA yg sama

http://alamslegacy.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

AyueJean AJ said...

GUDLUCK!!!!....

AJ singgah dari segmen sama.....
Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

Kasih Lestari said...

Datang dari segmen yang sama

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Zira Aziz said...

#2267

BW n follow dr GA yg sama:

http://zira-aziz.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Salam Ukhuwah...

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Diari Si Froggie said...

Aida datang dari segmen yang sama.. la nie baru ada masa nak terjah peserta segmen.. hehe :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html