SEGMEN : Jom join bloglist MYRAVEA

Assalamualaikum wbt dan selamat pagi semua :)

Okey, tengok sahaja pada tajuk entri kali nie, semestinya korang semua dah boleh agak yang Mieya nak join segmen kan?

Ya kawan-kawan,
ternyata sangkaan korang semua adalah benar belaka. Memang kali ini Mieya nak join satu segmen yang hebat dan awesome ini. Segmen yang bertajuk "SEGMEN : Jom join bloglist Myravea" ini telah dianjurkan oleh si empunya blog yang comel lote ini.

Tengok sahaja pada banner, dah tahu yang beliau nie seorang yang kreatif dalam mereka cipta design blog. Jadi, untuk mereka yang mengimpikan watermark secara percuma dari
Sis Myravea nie, boleh lah cepat-cepat terjah ke blog beliau dengan menjoinkan diri dalam segmen ini.

My Twitter : Mieya Atiera

Tarikh tutup segmen akan diberitahu kemudian. 

Jadi, apa tunggu lagi? Jom lah ramai-ramai memeriahkan lagi segmen daripada blogger yang awesome ini ! Rugi tau kalau tak join :)


8 comments:

LaLa mhdnor said...

saya pun dah join jugak :)

Mieya Atiera said...

@LaLa mhdnor Bagus lah kalau dah join :)

myravea said...

Thanks sudi join segmen myra. Good luck :)

Mieya Atiera said...

@myravea Thank you back :)

FL blogh0use said...

blogwalking ke blog bloggers yang join segmen ni.
salam perkenalan ! ;)

Mieya Atiera said...

@FL blogh0use Salam perkenalan. Terima kasih sudi singgah !

Anonymous said...

singgah sini dari segmen yang sama..done follow u

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-join-bloglist-myravea.html

NUR AIN AZMAN said...

Done follow u